Tesla szélvédő javítás Budapest
Tesla szélvédő javítás Budapest

Tesla szélvédő javítás Budapest

Az a sérülés ami a fekete szitás lenyomatban található. (Oldalában) azok általában egyből el szoktak repedni. Ez ellen semmit nem lehet tenni, mivel a felverődés egyből elrepeszti a szélvédőt a feszültség miatt. Van kivétel, mikor szerencsére nem reped el az üveg.  Ilyen esetben az autó tulajdonosát figyelmeztetni kell, hogy kockázatos a szélvédő javítás.

 

 

Szélvédő javítás Budapest 

Nincs veszteni való! Olyan mindegy hogy magától reped el a szélvédő, vagy kvázi a szélvédő javítás alatt, mivel a sérülés nem egy bőr szövet. Magától nem fog meggyógyulni. A struccpolitika nem megoldás.  Megmutatom a kiindulási pontot . Ez a látvány fogadott a szélvédő javítás előtt a Teslán.

Szélvédő javítás Budapest Alul a fekete részben a sérülés. Ez olyan veszélyes hogy már elvileg régen ( A kőfelverődés pillanatában ) el kellet volna repednie.  Belevágtunk az autó tulajdonosával megvitatva a szélvédő javításba…

Szélvédő javítás Budapest

 

A végeredmény a bemeneti nyílás ez a kis kráter síkba hozva. A sikeres szélvédő javítás végén nagyobb az esély arra, hogy nem kell cserélni a szélvédőt. 

 

Akinek hasonló problémája van keressen bátran!  Telefonszámom 29 éve : +36-30-355-1000

Hozzászolás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások (0)

Friss blog bejegyzés

Copyright © 2021. All rights reserved. Best-Online Kft