Szélvédő javítás Budapest

Szélvédő javítás Budapest

Szélvédő javìtás Budapest kerületeiben az előre megbeszélt időpontban és helyszínen történik.  A hátam mögött egy Bentley látható ami 150.000.- EURO melyet megmentettem a szélvédő cserétől. 

 

Az első legfontosabb feladat a tényfeltárás, tehát az, hogy lehet-e javítani a szélvédőt vagy nem. Ez a kérdés a munkavégzés előtt eldöntendő, mivel a Budapest forgalma terhelt, ezért a felesleges oda és visszautazást meg lehet spórolni abban az esetben amikor nem javítható a szélvédő.  

Arra kérném, hogy küldjön egy fotót a vélt sérülésről a mobiltelefonszámomra ami Iphone tehát Imessage, viber, whatsup ready vagyok ( +36303551000 ) vagy a hagyományos MMS vagy email címemre ami az info@szelvedojavitas.hu 

A fotó küldése után egy ismételt beszélgetés jön aminek már van alapja a fotó után. 

  • Kiderül az, hogy lehet-e javítani a szélvédőt vagy nem lehet.
  • Amennyiben nem lehet javítani a szélvédőt elmondom miért nem lehet.
  • Amennyiben lehet javítani a szélvédőt meg tudom pontosan mondani milyen költséggel.
  • Meg tudom mondani azt is a fotó után, hogy mit lehet látni a javítás után, és mit nem.

 Miért az ön vállalkozását válasszam a szélvédő javításhoz Budapest en?

  •  Szakmai tapasztalat, mivel a vállalkozásomat 1992 évben kezdtem több ezer autós szélvédőjét mentettem meg .
  • Profi szélvédő javító szerszám, szerszámok. Minden szélvédő javító szerszámom amerikai Glass Mechanix nagy nyomású szerszám. Ez annyit jelent, hogy a szerszámon keresztül elérhető nyomás 19 BAR.
  • A gyorsaság. Elvi szinten aznap aki felhív annak meg tudom csinálni a szélvédő javítást abban az esetben amennyiben javítható. Négy darab Szélvédő javító szerszámom van ami annyit jelent, hogy egy időben négy autót tudok javítani.
  • Hétvégén is vállalok szélvédő javítást, amennyiben van időbeli lehetőségem munkavégzés esetén ingyenes a kiszállás. 
  • Minden szélvédő javítás után örök pénzvisszafizetési garanciát adok. Ez a biztos nagy nyomású szélvédő javító szerszámoknak köszönhető, mivel biztos vagyok minden szélvédő javítás sikerében.
 

Tűző napon lehet szélvédőt javítani?

Lehet, de nem ajánlatos, mivel amennyiben a sérülésben mikró repedések találhatóak nagy kockázattal sajnos tovább is repedhetnek önmaguktól. Ezért amennyiben lehetséges árnyékban kell parkolni, és az oldalsó ablakokat egy centiméterre lehúzva hagyni, hogy tudjon szellőzni. Sok esetben ez nem megoldható mivel a kocsi az utcán parkol. Ilyen esetben a szélvédő javítás előtt ki kell szellőztetni az autó utasterét, majd árnyékolót használni a szélvédő javításhoz.

Esőben lehet szélvédőt javítani?

szélvédő javítás feltétele a teljesen száraz üveg felület. Amennyiben víz, pára, hó  került a szélvédőre, az annyit jelent, hogy nem javítható biztonsággal a szélvédő ebben az állapotában. Viszont amennyiben kiszáradt a sérülés akkor már el lehet kezdeni a szélvédő javítást. Kiszárítani elektromos szárítóval ki lehet abban az esetben amikor nincs benne mikró repedés. Ellenkező esetben elrepedhet a szélvédő. Cél az hogy úgy száradjon ki a szélvédő, hogy ne repedjen el. Kiszáradás után el lehet kezdeni magát a szélvédő javítást. Rendeltem USA ból egy UV Búrát, ami alatt tudok esőben, hóban szélvédőt javítani abban az esetben amennyiben le van ragasztva a sérülés, és még nem ázott meg.   

Szélvédő javítás Budapest
Lehet repedést javítani?

Amennyiben elrepedt a szélvédő lehetőség van a repedés javítására. Bármilyen hosszú repedést meg lehet javítani elvileg, viszont a szakmai ajánlás a maximum 5-10 centiméter. Ez azért indokolt szám, mert a hosszú repedés tovább repedhet annak ellenére, hogy meg van fúrva.  Viszont amennyiben megkapom a felhatalmazást szívesen megjavítok bármilyen hosszúságú repedést. szélvédő javítás budapest egy lehetőség a problémák megoldására.

 
Szélvédő javítás Budapest

Szélvédő javítás tanácsok – Szélvédő javítás Budapest

– Minden esetben ragassza le a sérülés helyét azért, hogy ne kerüljön bele szennyeződés. 
– Ne mossa le a szélvédőt a szélvédő javítás előtt. 
– Ne öntse le a sérülés semmilyen ragasztóval, 
– Ne emelje meg a kocsit a szélvédő javítás előtt. Pl gumicsere a szélvédő javítás után legyen. 
– Nyáron a szélvédőben a repedés gyorsabban reped. Ezért napon ne parkoljon.
 

Télen lehet szélvédőt javítani? Van hőmérséklet határ?

Lehet télen is szélvédőt javítani. Nem probléma a hidegben szélvédőt javítás, mert több opció van. Fűtött parkolóban a szélvédő javítás a legegyszerűbb. Amennyiben erre nincs lehetőség a sérült gépjárművet fel kell melegíteni. Ez lehet lokális elektromos szerszám segítségével, vagy járó motorral az egész autó egyszerre melegszik. Mindezek után ugyanúgy lehet szélvédőt javítani, mintha nyár lenne.